KM 2011 TURN

Helluu! Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går, men jeg var HELT utslitt! Men jeg skulle publisere ett innlegg i går tidlig, men så skrudde mamma av dataen, før jeg skulle dra på 2. dag av konkurransen, så jeg hadde ikke tid til å starte den på nytt, osv.. Så her er det innlegget jeg egentlig skulle publisere:

 

Hei igjen!

I dag skal jeg igjen på neste dag av turnkonkurransen. :) I går fikk vi 2 og 6. plass, 2 i frittstående, og 6 plass i trampett.. I dag skal vi konkurrere i tumbling!<3 Jeg gleder meg, for på tumbling føler jeg at det kommer til å gå bra! :P Og i dag er jeg på lag med Oda og Hanna, pluss noen fler.. ;) I går var jeg med Tale.<3 
Men nå må jeg fikse meg!<3

 Ser litt merkelig ut men.. 

-Blogges! :*

_____________________________________________________________________________

 

Hehe, litt merkelig at innlegget fra i går kom i dag, men det går nok bra.. ;)
Her kommer litt bilder fra turnkonkurransen som var på søndag(i går):

 
HAHA, jeg og Oda bare måtte gjøre noe.. :P

litt fail da.. :P

Alle fra drammen<3

 

 

I dag har jeg ikke gjort mye.. Det jeg har gjort i dag er vel at jeg har vært på skolen.. Men i kveld skal jeg til Oda, da! Jeg, Tale, Ulrikke, og Vilje er bedt til Oda, så skal vi kanskje se film osv, siden det er Halloween.<3 Men jeg vet ikke om vi skal gå rundt til dører da, kanskje vi har blitt litt for store til det? Hmm. Vi får se, kanskje vi tar en liten runde for å få oss litt snacks.. :D Kanskje jeg tar med kameraet.
Det blir kos da. <3

 

-Blogges!<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cw0

Cw0

13, Drammen

På denne bloggen får du vite litt om meg, og om hva jeg gjør generelt! ;)

Kategorier

Arkiv

hits