~Pause~

Hei! :)

Jeg har ikke blogget siden 10. Desember, Beklager! Jeg har rett og slett ikke tid. Fikk ikke blogget i julen, for det var altfor mye å gjøre, så jeg fikk desverre ikke tid. Nå om dagene har jeg mye lekser, osv, har ikke mye tid.
Og jeg glemmer jo bort hele bloggen. Så har jeg ikke så mange lesere som før, så det er ikke like gøy lenger. :p
Jaja, unnskyld for det, men jeg kommer nok ikke til å starte å blogge fast enda, jeg får se hva det blir til. Jeg kommer nok til å blogge da det passer meg, og da jeg har tid.

 

Jo, også er det sikkert noen som lurer på hva som skjer videre med meg og trening, osv.(Pga. benet mitt.) Det som skjer er at jeg var på M.R, det er et slagt røntgen, Bare at jeg måtte ligge helt stille inne i en gigantisk maskin i 25 minutter!-Kjedelig! Så får jeg svarene om hva som skjer om en uke eller no. :)

 

.Nå gjør jeg ikke mye, skal til å gjøre noen lekser! Det blir kjedelig, men jeg må få gjort den ferdig til i morgen, Altså, RLE og Samfunnsfag. Så skal jeg vel se litt på TV'n, og slappe av etter det :)

Dette ble bare et raskt innlegg med en oppsummering om hvorfor jeg ikke blogger, osv. Savner egentlig å blogge, men gidder ikke å starte igjen, enda. Haha. :P

 

-Vil forresten si at Oda og Michelle, (to av mine BV) har startet å blogge sammen igjen!:) Anbefaler VIRKELIG bloggen dems! :D Link her: WWW.ALWAYSYOUNG.BLOGG.NO 

 

Gammelt bildet fra arkivet..

 

-Celine. <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Celine Werner

Celine Werner

13, Drammen

Hei! Jeg heter Celine, er 13 år og kommer fra Drammen. Jeg skriver om hva jeg gjør, legger ut bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits