Pause..

Heei.. :)

Joda, jeg har ikke blogga på evigheter, har hatt en lang pause, og det har jeg fortsatt, men jeg tenkte at jeg kunne skrive et lite innlegg. Jeg kjeder meg vel egentlig utrolig mye nå, så da skriver jeg et blogginnlegg i samme slengen! :)

I det siste har jeg blitt litt mer aktiv i gymmen, osv. Jeg har ikke kunnet starte på trening og i gymmen før for en måned siden, fordi jeg har hatt noe problemer med kneet mitt, siden det gikk ut av ledd i november. Men nå er jeg heldigvis nesten bra igjen! Så nå håper jeg å komme meg på trening(turn) etter påsken! Jeg savner alle turn-folka så utrolig mye, så det skal bli godt å få se dem igjen!:)Jaa.. I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Jeg har vel bare sett på TV, sittet på Pc'n og vært hos tannlegen. Jeg måtte stå opp klokka halv 9, fordi jeg skulle til tannlegen 10:20. Jeg la meg til å sove klokka 01:30 i går, så jeg var utrolig trøtt da jeg skulle stå opp! Pluss at jeg ikke føler meg helt bra. Har trolig vondt i hodet og er forkjøla. One Direction er til stor støtte! :D

I det siste har jeg blitt mer og mer fan av One Direction, merkelig nok. Har nok blitt smittet av "One Direction Infection"! Så akkurat hører jeg på "More Than This - One Direction" -fin sang!

 

-Er du fan av One Direction?

-Klem Celine. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Celine Werner

Celine Werner

14, Drammen

Hei! Jeg heter Celine, er 13 år og kommer fra Drammen. Jeg skriver om hva jeg gjør, legger ut bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits